top of page

Általános szerződési feltételek

  1. BEVEZETÉS

A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) Császár Franciska egyéni vállalkozó (továbbiakban: Szolgáltató), és a www.franciskacsaszar.com  weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) meghirdetett szolgáltatásokat megrendelő / igénybe vevő felhasználó (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

Amennyiben Ön felhasználója kíván lenni a Weboldalnak, illetve igénybe kívánja venni a Weboldalon meghirdetett szolgáltatásokat kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi Általános Szerződési Feltételeket, és csak abban az esetben vegye igénybe a szolgáltatásokat, amennyiben annak minden pontjával egyetért és magára nézve kötelező érvényűnek fogadja el.

A Weboldal, illetve a Weboldalon meghirdetett szolgáltatások igénybe vételével Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a jelen Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi tájékoztatót, és ezek minden pontjával egyetért.

  1. A SZOLGÁLTATÓ ADATAI

Név: Császár Franciska,  egyéni vállalkozó
Székhely: 60438 Frankfurt, Riedbergallee 43.
Telefonszám: +49 1631176789
Email cím: francisk@gmail.com
Adószám: 01281036930 

Weboldal és tárhely szolgáltatója: Wix.com, Inc. 

  1. AZ ÁSZF HATÁLYA

Jelen ÁSZF kiterjed a www.franciskacsaszar.com domain név összes oldalára és az oldalakon elérhető, vagy onnan letölthető anyagokra, információkra, valamint az igénybevett szolgáltatásokra.

Az ÁSZF 2019. május 1-től visszavonásig érvényes.

Szolgáltató fenntartja magának a jogot az ÁSZF előzetes bejelentés nélküli és egyoldalú módosítására.

  1. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK / SZERZŐI JOGOK

A Weboldal, a Weboldalon található anyagok, információk, valamint a Weboldal képernyőn megjelenő kialakítása a Szolgáltató tulajdona, amelyek szerzői jogi védelem alatt állnak.

A Weboldal tartalmának fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából vagy a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.

Ettől eltérő esetekben a Weboldal tartalmáról tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, illetve a Weboldal tartalmát felhasználva saját hasonló (táplálkozással, fogyással, egészségmegőrzéssel kapcsolatos bármilyen jellegű) terméket, szolgáltatást létrehozni.

A Szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon található adatok, illetve információk felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért.

A honlapon az egyes bejegyzésekhez használt képek a Szolgáltató saját tulajdona, illetve a pixabay.com ingyenesen használható képgyűjteményéből származnak. Eltérő esetben a képek eredete feltüntetésre kerül.

Szolgáltató számára megtiszteltetés, ha bárki a saját weboldalán a weboldalra mutató internetes hivatkozást helyez el. Viszont elhatárolódik azoktól az esetektől, amikor jelen weboldal bármely felületére mutató internetes hivatkozásokat törvénytelenül működtetett, obszcén tartalmú, illetve másokat sértő internetes oldalakon helyezik el, ezzel ártanak jelen weboldal és a vállalkozás hírnevének és érdekeinek.

  1. WEBOLDAL LÁTOGATÁSA

A Weboldalt mindenki saját felelősségére látogathatja, a Weboldal látogatása semmilyen kötelezettséggel nem jár a látogatóra nézve.

A Weboldal látogatója tudomásul veszi és elfogadja, hogy amennyiben kitölti és elküldi a „Jelentkezés”, vagy a „Kapcsolat” űrlapot a Szolgáltató ügyfelének tekintendő.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Weboldalon található, más weboldalakra mutató internetes hivatkozások által felkereshető weboldalak titoktartási és adatkezelési gyakorlatáért és az ott található információkkal kapcsolatban, valamint elhárít minden felelősséget a károkkal kapcsolatban, amit az így felkereshető más honlapok okoznak az Ügyfélnek.

  1. ADATVÉDELEM

A „Jelentkezés”, vagy a „Kapcsolat” űrlapot kitöltő Ügyfelek által megadott adatok kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben előírtaknak megfelelően történik.

Bővebb információk az Adatvédelmi tájékoztatóban találhatók.

  1. SZOLGÁLTATÁSOK

A Weboldalon személyes szolgáltatások, életmódhoz és sporttevékenységhez kapcsolódó étrendi programok bemutatása történik, amelyekre a Weboldalon keresztül, a „Jelentkezés” űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. Az űrlap kitöltése és elküldése a szolgáltatás megrendelésére irányuló szándék kinyilvánításának minősül, ezzel az Ügyfél elfogadja az Általános szerződési feltételekben és az Adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat. A Szolgáltató a jelentkezést követően a megadott elérhetőségek valamelyikén felveszi a kapcsolatot az Ügyféllel. A megrendelés akkor válik véglegessé, amikor az Ügyfél a szolgáltatás díját kiegyenlíti, ez történhet átutalással, illetve készpénzben.

  1. ÜGYFÉL VISSZALÉPÉSE

Az Ügyfél bármelyik szolgáltatás díjának kiegyenlítésével egyértelműen kifejezi szándékát az adott szolgáltatás igénybevételére és automatikusan elfogadja a Szolgáltató Általános szerződési feltételeit.

Amennyiben az Ügyfél az adott szolgáltatás díjának kiegyenlítése után bármilyen indokkal (pl. vélt vagy valós egészségügyi problémákra, családi okokra vagy egyéb külső körülményekre való hivatkozással) meggondolja magát a szolgáltatás igénybevételének tekintetében, nincs lehetőség a szolgáltatás díjának visszaigénylésére, illetve visszafizetésére.

  1. EGYÉB

Ahhoz, hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás elérje célját az Ügyfél aktív közreműködése szükséges. A Szolgáltatónak nincs lehetősége annak kontrollálására, hogy az Ügyfél betartja-e a Szolgáltató által meghatározott étrendi előírásokat, ezért a szolgáltatás eredménytelenségére való hivatkozással nincs lehetőség a szolgáltatás díjának visszaigénylésére, illetve visszafizetésére.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy bármelyik szolgáltatás megrendelését indoklással vagy indoklás nélkül elutasítsa. Ezzel szemben a jelentkező panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy az előzetesen elfogadott jelentkezést követően, a tanácsadás során a szolgáltatást indoklás nélkül is megtagadja. Ilyen esetben a szolgáltatás díja visszafizetésre kerül.

Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal azért, ha az Ügyfél bármelyik kizáró tényező figyelmen kívül hagyásával rendel meg bármilyen étrendet.

A Szolgáltató és az Ügyfél mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket békésen, tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem sikerül, az Ügyfél jogosult a vitából származó követelésének polgári eljárás keretében bíróság előtti érvényesítésére.​

2019.május 1.

bottom of page